STUDIO MODERNA

Ponudbe so pregledne in vsebujejo več konkurenčnih ponudb.

Z Uniglobe ekipo sodelujem že peto leto. Zaupanje temelji na transparentnosti dela in rednem informiranju o konkurenčnosti cen na trgu v trenutku našega povpraševanja. Obojestranska izmenjava izkušenj, novosti, dogajanja na področju poslovnih potovanj, omogočajo našim potnikom boljšo izbiro. Ponudbe vsebujejo več konkurenčnih ponudb, tudi iz bližnjih letališč. Kot vem, je prav ta standardizacija dela agencije Uniglobe, bila pobuda, da so ustanovili start up GoOpti – nizkocenovni prevoznik, ki vozi potnike na bližnja letališča, katere storitev tudi koristimo.

TATJANA DEMŠAR POKORN
STUDIO MODERNA

www.studio-moderna.com


TELEKOM SLOWENIJE

Odkar sodelujemo, imamo prvič možnost online vpogleda v statistiko vseh potovanj in v arhiv rezervacij.

Z ekipo Uniglobe redno sodelujemo že vrsto let in smo z njihovim strokovnim znanjem, kakovostjo in zanesljivostjo zelo zadovoljni. Odkar sodelujemo z njimi imamo prvič možnost online vpogleda v statistiko vseh potovanj in arhiv rezervacij naših potnikov. Tako si lahko zagotovimo večjo organiziranost in pravočasno obveščanje o nastalih situacijah.

ALEKSANDRA VLAHOVIČ
TELEKOM

www.telekom.si


RIKO

Ponudbe za letalske vozovnice in hotele prejmemo le v nekaj minutah, prav tako pa uredijo tudi najem vozil.

Sodelovanje z Uniglobe ekipo je prineslo veliko pozitivnih sprememb. Ponudbe za letalske vozovnice in hotele prejmemo v le nekaj minutah, prav tako pa uredijo tudi najem vozil. Poleg tega vedno vemo, da je potnikom zagotovljena profesionalna storitev, ves čas potovanja.

TEA ČEJVAN
RIKO

www.riko.si


KNAUF INSULATION

Zakaj sodelujemo z Uniglobe ?
Kristalno jasno

Zato, ker so

  • zanesljivi
  • hitri
  • dosegljivi 24 ur vsak dan v letu
  • prijazni
  • za nas nepogrešljivi

ANDREJA JESENKO
KNAUF INSULATION

www.knaufinsulation.si

TM Potovanja d.o.o. - Tehnološki Park 18 - 1000 Ljubljana - +386 (0)1 620 45 11