REŠITVE ZA ORGANIZATORJE POTOVANJ

INOVATIVNA STORITEV

Dodelimo vam strokovno usposobljene potovalne svetovalce iz naše izkušene ekipe, ki z vami osebno sodelujejo.

Klicne centre in čakalne vrste smo zamenjali za direktne številke.

NIČ VEČ 
KLICNIH CENTROV

Direktna številka vašega osebnega potovalnega svetovalca


PODPORA PRI SPLETNIH REZERVACIJAH

Uživajte v osebni podpori pri SPLETNIH REZERVACIJAH! Rezervacijo opravite v spletnem rezervacijskem sistemu, ki se prilagodi potrebam vašega podjetja. Vaše rezervacije so transparentne, s prikazom rezultatov iskanja v obliki hitro berljivih zgoščenih povzetkov. Z rezervacijo vseh potovalnih storitev na eni sami spletni platformi prihranite veliko časa. Vaš izkušeni osebni UNIGLOBE®potovalni svetovalec pa bo pregledal in optimiziral vsako vašo spletno rezervacijo še pred zaključkom rezervacijskega postopka.
Vedno smo tu za vas in tudi v ozadju nenehno skrbimo za vaše spletne rezervacije.

PODPORA PRI SPLETNIH  
REZERVACIJAH

Vse spletne rezervacije
optimizira UNIGLOBE®


NIŽANJE STROŠKOV POTOVANJA PREKO NAPREDNEGA ISKANJA VOZOVNIC

Ne zadovoljimo se z običajnim postopkom rezervacij. Vsako povpraševanje po letalskih vozovnicah je za nas edinstveno. Z uporabo strokovnega znanja si prizadevamo znižati vaše stroške preko iskanja ugodnejših vozovnic in letalskih povezav.

UGODNEJŠE 
CENE VOZOVNIC

s pomočjo naprednega kombiniranja vozovnic


GLOBALNO KUPOVANJE POTOVALNIH STORITEV

Cene in razpoložljivost letalskih vozovnic se razlikujejo od države do države! Redno primerjamo cene in število prostih vozovnic v več kot 40 državah ter se pogajamo za posebne cene in prosta mesta s prodajalci po celem svetu. Preko globalne mreže UNIGLOBE®vam tako zagotovimo najugodnejše vozovnice in potovalne storitve. Vedno se lahko obrnete na svojo lokalno UNIGLOBE® poslovalnico. Storitve se zaračunavajo v evrih.

MEDNARODNO 
KUPOVANJE VOZOVNIC

Kupovanje najugodnejših letalskih vozovnic
v različnih državah


WVEDNO SMO KORAK PRED VAMI!

Vsako jutro vas bo naš sistem za zagotavljanje kakovosti obvestil, katere vozovnice morajo biti tisti dan izdane. Na vašo željo pa lahko vozovnice izdamo na najpoznejši možni dan, kar vam omogoča spremembe v zadnjem trenutku.

UNIGLOBE® pri vsaki rezervaciji avtomatsko vzdržuje in posodablja vaše potniške podatke, integrira vašo potovalno politiko in upravlja vaše potovalne preference skupaj s podatki o članstvu v programih zvestobe.

NADZOR NAD KAKOVOSTJO

s sistemom Travel Manager


UNIGLOBE® METAISKALNIK

UNIGLOBE® metaiskalnik primerja cene na 20 vodilnih hotelskih portalih. Prihranimo vam dolgotrajno iskanje najugodnejših ponudb in najboljših lokacij. Poslujemo s sistemom voucherjev, tako ni več potrebe po jamstvu s kreditno kartico.

METAISKALNIK HOTELOV

Primerja cene na 20 spletnih hotelskih portalih


SREČANJA, POBUDE, ZBOROVANJA (MIC)

Od manjših konferenc do velikih dogodkov, od načrtovanja do izvedbe, od pogajanja za cene do nadzora stroškov ter od transferjev do programskega okvirja.

Pri UNIGLOBE® poskrbimo za vse potrebne storitve. Zaupajte organizacijo dogodkov naši strokovni ekipi.

PRIHRANIMO VAM  
VELIKO ČASA, SKRBI IN STROŠKOV

Vi izberete vsebino – mi poskrbimo organizacijo in izvedbo

TM Potovanja d.o.o. - Tehnološki Park 18 - 1000 Ljubljana - +386 (0)1 620 45 11