REŠITVE ZA POTNIKE

BODITE NA TEKOČEMKJERKOLI IN PRAVOČASNO!

S pomočjo aplikacije UNIGLOBE® ste vedno dobro informirani, saj vas pravočasno obvesti o vseh spremembah potovanja (zamude, odpovedi, sprememba vrat za vkrcanje na let).

Spletna obvestila lahko priročno pregledujete kar na svojem pametnem telefonu, kamor lahko prejmete tudi vaš načrt potovanja in vstopni kupon za let, telefon pa sinhronizirate s svojim koledarjem.

PREDNOST: kadarkoli in kjerkoli lahko povsem enostavno dostopate do vseh potrebnih in aktualnih informacij, ki so priročno zbrane na enem mestu – v eni sami aplikaciji za vse letalske družbe.

Z UNIGLOBE® POTOVALNO APLIKACIJO

immer up to date


POTOVANJE PO VAŠI MERI

Vaš potniški profil vključimo v bazo rezervacijskega sistema, ki pri vsaki rezervaciji avtomatično poišče vse potrebne informacije, kot so vaši kontaktni podatki, potovalne preference (XL sedeži, jedilnik, dodatna prtljaga) in vaše osebne številke v programih zvestobe.

Naše orodje za spletne rezervacije vam omogoča tudi, da svoje preference spreminjate s pomočjo spletnega portala za urejanje profila.

VAŠ POTNIŠKI PROFIL

vključimo v naš rezervacijski sistem


ZA VAS SKRBIMO DAN IN NOČ, VSE DNI V LETU

Destinacije in načrti se lahko spremenijo! Izven uradnih ur vam je 24 ur na dan, vse dni v letu na voljo naša brezplačna številka za nujne primere.

Strokovna ekipa klicnega centra, ki je locirana v Sloveniji in dosegljiva na mobilno številko 00386 41 775 522,
lahko v hipu dostopa do vaših rezervacij in uredi potrebne spremembe, odpovedi in rezervacije v zadnjem trenutku.

DEŽURNA LINIJA – 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Na voljo smo 24 ur na dan – tudi med vikendom in ob praznikih
Brez dodatnih stroškov


OBRAČUN STROŠKOV POTOVANJA BREZ VNAPREJŠNJEGA PLAČILA

Naš sistem voucherjev za rezervacijo hotelov in najem vozil vam prinaša številne ugodnosti. Pozabite na jamstvo s kreditno kartico in vnaprejšnje plačilo. Stroške letalskih vozovnic, hotelske namestitve in najema vozil bomo zaračunali neposredno vašemu podjetju.

Tako poskrbimo za hitro obdelavo stroškov, naš spletni rezervacijski sistem pa že vključuje program za poročanje o stroških potovanja.

VOUCHERJI ZA HOTELE IN NAJEM VOZIL

Brez jamstva s kreditno kartico


OBVLADOVANJE KRIZNIH RAZMER

Odpovedi, zamude in naravne nesreče se dogajajo! Če na potovanju naletite na težave, vam stojimo ob strani.

Medtem ko bodo drugi potniki čakali v vrsti, se bomo osredotočili neposredno na vaše potrebe ter hitro in učinkovito poiskali rešitev.

OBVLADOVANJE KRIZNIH RAZMER

Spremljamo vse potniške profile
V trenutku lahko preverite, kje se nahajajo vaši uslužbenci


INOVATIVNA STORITEV

Dodelimo vam strokovno usposobljene potovalne svetovalce iz naše izkušene ekipe, ki so vam na voljo preko direktnih telefonskih številk in elektronskih naslovov. Vaša povpraševanja bodo obravnavali kompetentno in individualno.

NIČ VEČ KLICNIH CENTROV

Direktna številka vašega
osebnega potovalnega svetovalca


PODPORA PRI SPLETNIH REZERVACIJAH

Uživajte v osebni podpori pri SPLETNIH REZERVACIJAH! Rezervacijo opravite v spletnem rezervacijskem sistemu, ki se prilagodi potrebam vašega podjetja. Vaše rezervacije so transparentne, s prikazom rezultatov iskanja v obliki hitro berljivih zgoščenih povzetkov. Z rezervacijo vseh potovalnih storitev na eni sami spletni platformi prihranite veliko časa. Vaš izkušeni osebni UNIGLOBE® potovalni svetovalec pa bo pregledal in optimiziral vsako vašo spletno rezervacijo še pred zaključkom rezervacijskega postopka.

Vedno smo tu za vas in tudi v ozadju nenehno skrbimo za vaše spletne rezervacije.

PODPORA PRI 
SPLETNIH REZERVACIJAH

UNIGLOBE® optimizira
spletne rezervacije


NIŽANJE STROŠKOV POTOVANJA PREKO NAPREDNEGA ISKANJA VOZOVNIC

Ne zadovoljimo se z običajnimi postopki rezervacij. Vsako povpraševanje po letalskih vozovnicah je namreč edinstveno. Z uporabo strokovnega znanja si prizadevamo znižati vaše stroške preko iskanja ugodnejših vozovnic in letalskih povezav.

UGODNEJŠE VOZOVNICE

s pomočjo naprednega kombiniranja vozovnic


GLOBALNO KUPOVANJE POTOVALNIH STORITEV

Cene in razpoložljivost letalskih vozovnic se razlikujejo od države do države! Redno primerjamo cene in število prostih vozovnic v več kot 40 državah ter se pogajamo za posebne cene in prosta mesta s prodajalci po celem svetu. Preko globalne mreže UNIGLOBE® vam tako zagotovimo najugodnejše vozovnice in potovalne storitve.

Vedno se lahko obrnete na svojo lokalno UNIGLOBE® poslovalnico. Storitve se zaračunavajo v evrih.

MEDNARODNO 
KUPOVANJE VOZOVNIC

Kupovanje najugodnejših letalskih vozovnic
v različnih državah

ZAVAROVANJE ZA ODPOVED POSLOVNEGA POTOVANJA

Zavarovani vzroki za odpoved potovanja / prekinitev potovanja

Stroški odpovedi potovanja ali predčasne prekinitve potovanja se povrnejo, če nepričakovano ne morete na potovanje ali ga morate predčasno prekiniti zaradi enega izmed spodaj navedenih vzrokov:

 • nenadnega nastopa težke bolezni, težkih zdravstvenih posledic nezgode, preobčutljivost na cepivo ali smrt zavaroane osebe; popuščanje vsajenih sklepov (npr: vsadki kolka);
 • nosečnost, če je le ta določena po rezervaciji potovanja ter nenadne in nepredvidljive težke nosečnostne komplikacije do 35-ega tedna nosečnosti (le te mora potrditi zdravnik);
 • nenadne težke bolezni, težke zdravstvene posledice nezgod/ smrti družinskega člana/ bližnje osebe, če je zaradi tega zavzočnost zavarovanca nujno potrebna;
 • odpoved sestanka z druge strani;
 • odpoved seminarja ali delavnice, ki je predstavljal glavni razlog za poslovno potovanje s strani organizatorja;
 • če potrebna viza za poslovno potovanje nepredvidljivo ni bila izdana , brez lastne krivde;
 • zamuda dobave montažnih delov, ki so ključna za poslovno potovanje zavarovanca;
 • odstop delavca ali sodelavca iz istega podjetja, zaradi česar postane zavarovančeva prisotnost v podjetju nujno potrebna;
 • odstop ali razrešitev zavarovane osebe, kjer strosek odpovedi Potovanja krije deldajalec;
 • nepričakovana bolezen ali hude telesne poškodbe nastale zaradi nezgode ali smrt zaposlene osebe/sodelavca v istem podjetju, ki bi vas nadomeščal v času vašega poslovnega potovanja, pa je zato zavarovančeva prisotnost v podjetju nujno potrebna;
 • večja premoženjska škoda na zavarovančevi lastnini v kraju bivanje, ki nastane kot posledica elementarne nesreče (požar, poplava itd.) ali kaznivega dejanja tretje osebe, zaradi česar je zavarovančeva prisotnost nujno potrebna;
 • vpoklic v vojsko ali civilno služenje vojske;
 • vpoklic zavarovanca s strani vojske, pod pogojem da se rezervacija potovanja ne sprejme kot razlog za neudeležbo;
 • nenaden poziv na sodišče.

Splošni pogoji

TM Potovanja d.o.o. - Tehnološki Park 18 - 1000 Ljubljana - +386 (0)1 620 45 11