STORITVE

SVETOVANJE PO VAŠI MERI

Poslovna razmerja temeljijo na zaupanju. Spoznajte našo ekipo in izberite ustreznega svetovalca, ki bo poskrbel za brezhibno organizacijo vaših poslovnih potovanj. Z direktno številko vašega UNIGLOBE® potovalnega strokovnjaka ste vedno v dobrih rokah, saj gradimo na hitrem reševanju težav in ne na čakalnih vrstah na prostega operaterja. Našim strankam smo na voljo kadarkoli, tudi izven uradnih ur.

Ponujamo vam visokokakovostne storitve zahvaljujoč več kot 30 letnim izkušnjam na področju globalnega upravljanja poslovnih potovanj. Svetovna mreža lokalnih poslovalnic vam zagotavlja veliko prilagodljivost, osebni pristop in hitro ukrepanje. Naša pogajalska moč presega 5 milijard $ prometa in nam omogoča, da za vas poiščemo najugodnejše vozovnice in si izborimo najboljše pogoje. Izkoristite naše sinergijske učinke!


PREIZKUSITE NAS

Odločite se za testno obdobje UNIGLOBE® storitev brez kakršnihkoli obvez. Primerjajte nas s konkurenco: povpraševanje hkrati pošljite tudi drugim agencijam, preverite pridobljene ponudbe za različna potovanja in se prepričajte, kaj nas loči od drugih ponudnikov.

 

ZA VAS SKRBIMO DAN IN NOČ, VSE DNI V LETU

Destinacije in načrti se lahko spremenijo! Izven uradnih ur vam je 24 ur na dan, vse dni v letu na voljo naša brezplačna številka za nujne primere.

Strokovna ekipa klicnega centra, ki je locirana v Sloveniji in dosegljiva na mobilno številko 00386 41 775 522, lahko v hipu dostopa do vaših rezervacij in uredi potrebne spremembe, odpovedi in rezervacije v zadnjem trenutku.

ZA VAS SKRBIMO DAN IN NOČ, VSE DNI V LETU

TM Potovanja d.o.o. - Tehnološki Park 18 - 1000 Ljubljana - +386 (0)1 620 45 11